Шановні друзі!

Ось і прийшов довгоочікуваний травень. Усе нарешті зазеленіло і зацвіло! Так і ваблять до себе зони відпочинку, де у затінку лісових дерев, на свіжому повітрі можна затишно посидіти, посмажити смачнючий шашлик, погомоніти з друзями.

А що, крім гарної компанії потрібно аби зробити шашлик смачнішим?  Звичайно свіжі овочі та пікантні соуси. І все це, не витрачаючи марно часу та за помірні кошти, Ви можете знайти на ТСЦ «Дубово».

 

Так ваблять око хрумкі зелені огірочки, виблискують на сонці червонобокі свіжі помідори, рум’яніє перша редисочка, зелена цибулька так і проситься скласти компанію ароматному шматку підсмаженого на вогнищі м’ясця. А ще у наших  магазинах Вас чекають безліч ароматних приправ та соусів, які кожен шашлик зроблять особливим,  наче його готував справжній шеф-кухар!

А поки чоловіки вибиратимуть все необхідне до м’яса, господиням пропонуємо звернути увагу на наш квітковий ряд, де очі аж розбігаються від барвистого різноманіття. Квіти на будь-який смак, які Ви можете придбати на ТСЦ «Дубово» задовільнять вимоги найвибагливішого ландшафтного дизайнера!

Отож, любі друзі, ТСЦ «Дубово» чекає на Вас! Зробіть свою весну смачною та корисною!