станом на 06.05.2023р
М’ЯСО
| Назва | Ціна (розд.) |
Ціна (опт.) |
Оди-ця |
|---|---|---|---|
Куряча тушка |
81 | 81 | грн/кг |
Куряча гомілка |
73 | 68 | грн/кг |
Куряча чверть |
72 | 72 | грн/кг |
Куряча печінка |
90 | 90 | грн/кг |
Куряче крило |
71 | 71 | грн/кг |
Куряче філе |
145 | 145 | грн/кг |
Фарш курячий |
105 | 105 | грн/кг |
Філе індика |
219 | 219 | грн/кг |
Стегно індика |
179 | 179 | грн/кг |
Крило індика |
97 | 97 | грн/кг |
Гомілка індика |
97 | 97 | грн/кг |
Кроляча тушка |
186 | 186 | грн/кг |
М'ясо перепілки |
204 | 204 | грн/кг |
Свинина биток |
180 | 180 | грн/кг |
Свинина задок |
155 | 155 | грн/кг |
Свинина шия |
185 | 185 | грн/кг |
Свинина лопатка |
165 | 165 | грн/кг |
Яловичина вищий гатунок |
229 | 229 | грн/кг |
Яловичина 1-й гатунок |
150 | 150 | грн/кг |
Яловичина лопатка |
140 | 140 | грн/кг |
Яловичина ребра |
110 | 110 | грн/кг |




















