станом на 06.05.2023р
М’ЯСО
Назва | Ціна (розд.) |
Ціна (опт.) |
Оди-ця |
---|---|---|---|
Куряча тушка | 81 | 81 | грн/кг |
Куряча гомілка | 73 | 68 | грн/кг |
Куряча чверть | 72 | 72 | грн/кг |
Куряча печінка | 90 | 90 | грн/кг |
Куряче крило | 71 | 71 | грн/кг |
Куряче філе | 145 | 145 | грн/кг |
Фарш курячий | 105 | 105 | грн/кг |
Філе індика | 219 | 219 | грн/кг |
Стегно індика | 179 | 179 | грн/кг |
Крило індика | 97 | 97 | грн/кг |
Гомілка індика | 97 | 97 | грн/кг |
Кроляча тушка | 186 | 186 | грн/кг |
М'ясо перепілки | 204 | 204 | грн/кг |
Свинина биток | 180 | 180 | грн/кг |
Свинина задок | 155 | 155 | грн/кг |
Свинина шия | 185 | 185 | грн/кг |
Свинина лопатка | 165 | 165 | грн/кг |
Яловичина вищий гатунок | 229 | 229 | грн/кг |
Яловичина 1-й гатунок | 150 | 150 | грн/кг |
Яловичина лопатка | 140 | 140 | грн/кг |
Яловичина ребра | 110 | 110 | грн/кг |