Лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи повідомляє.

Постійний контроль за безпечністю реалізації продукції на ТСЦ “Дубово” проводить ветеринарно-санітарна лабороторія №3.


Зі слів завідуючого лабораторією Кутового А.П. на сьогоднішній день цитрусна продукція перевіряється на наявність сертифікатів відповідності та дотримання органолептичних показників (зовнішній вигляд,колір , запах, вигляд при розломі). Такі овочі,як огірки та помідори, які теж не залежуються на прилавках також перевіряються на вміст нітратів. При нормі в огірках 300мл/кг нітратів – на нашому ринку за результатами дослідження лабораторією вони становлять 60-80 мл/кг; помідори при нормі 300мл/кг  –  становлять 50-60мл/кг нітратів.